Madalenas de arandos

Madalenas con arandos

Madalenas de arandos

Ideais para calquera momento do día: almorzo, comida, sobremesa… E o mellor de todo? Que son tan deliciosas como fáciles de facer!

Ademais, podes darlle o teu toque personal cambiando os arandos pola froita que máis che guste, o resultado será o mesmo: conquistarás a calquera 😍

Preparación
20 min.

Cociñado
15 min.

Total
35 min.

Racións
18

Ingredientes

  • 4 ovos
  • 150 gr de azucre
  • 60 ml de leite Leyma Natura
  • 60 ml de aceite
  • 100 gr de manteiga tradicional Leyma Natura
  • 250 gr de fariña
  • 10 gr de fermento químico
  • Reladura dun limón
  • 120 gr de arandos

Preparación

  1. Nun bol, poñemos os ovos e o azucre e mesturamos ben ata que dupliquen o seu volume.
  2. A continuación, incorporamos o leite, o aceite, a manteiga derretida e a ralladura do limón, e volvemos a bater.
  3. Nun recipiente aparte, mesturamos a fariña co fermento químico, tamizamola e imos engadíndoa pouco a pouco á mestura.
  4. Unha vez que a fariña está integrada, engadimos os arandos e os repartimos ben por toda a masa.
  5. Cubrimos o recipiente e deixamos a masa reposar unha hora na neveira para que se asente ben.
  6. Antes de verter a masa na bandexa, prequentamos o forno a 220º C con calor arriba e abaixo.
  7. Colocamos a masa nas cápsulas e poñemos a bandexa na parte baixa do forno.
  8. Enfornamos os primeiros 5 minutos a 220º C e os seguintes 10 a 200º C.

As nosas suxerencias