Polos de melón

Polos de melón

Refrescantes e saudables para unha merenda de verán. Un postre moi lixeiro e perfecto para a hidratación. Só necesitas ter uns moldes, paus de madeira e elexir a túa froita favorita. Nós escollemos o melón 😋. Vai facendo un oco no teu conxelador.

Preparación
15 min.

Cociñado
300 min.

Total
315 min.

Racións
4

Ingredientes

  • 250 mililitros de leite Leyma Natura
  • 100 gramos de azucre de coco
  • 1 melón
  • 1 cullerada de zume de limón

Preparación

  1. Poñemos o leite e o azucre nunha pota a lume medio e cociñamos ata que o azucre se disolva. Reservamos ata que estea a temperatura ambiente.
  2. Cortamos o melón en anacos e engadímolo a un vaso de batidora co xarope que fixemos previamente.
  3. Engadimos o zume de limón, trituramos ata obter unha mestura homoxénea e sen grumos, enchemos os moldes de xeado e tapámolos.
  4. Conxelamos durante cinco horas, aínda que sería mellor dun día para outro.
  5. Para desmoldalo, poñer o molde rapidamente baixo un chorro de auga quente para que salga máis fácil.

As nosas suxerencias