En Leyma producimos con leite 100% galega dúas variedades tradicionais de queixo galego con denominación de orixe: o queixo Arzúa Ulloa e o inconfundible e cremoso queixo de tetilla. Que non falte na túa mesa uno dos produtos máis valorados da nosa gastronomía. E se o acompañas de marmelo e noces, triunfarás.
Dispoñible en unidades de 600 g aproximadamente.
Ingredientes: Leite galego enteiro pasteurizada de vaca, sal, callo, cloruro cálcico e fermentos lácteos.
100 g | |
---|---|
Valor enerxético | 299 kcal / 1250 kj |
Graxas totais | 24,8 g |
ácidos graxos saturados | 17,5 g |
Hidratos de carbono | 0,1 g |
dos cales azucres | 0,1 g |
Proteínas | 18,8 g |
Sal | 1,9 g |
Alérxenos: leite e os seus derivados (incluída a lactosa).
Dispoñible en unidades de 900 g e 3 kg, aproximadamente.
Ingredientes: Leite galego enteiro pasteurizada de vaca, sal, callo, cloruro cálcico e fermentos lácteos.
100 g | |
---|---|
Valor enerxético | 360 kcal / 1490 kj |
Graxas totais | 32,1 g |
ácidos graxos saturados | 14,1 g |
Hidratos de carbono | 0,1 g |
dos cales azucres | 0,1 g |
Proteínas | 17,7 g |
Sal | 1,7 g |
Alérxenos: leite e os seus derivados (incluída a lactosa).