En Leyma producimos con leite 100% galega dúas variedades tradicionais de queixo galego con denominación de orixe: o queixo Arzúa Ulloa e o inconfundible e cremoso queixo de tetilla. Que non falte na túa mesa uno dos produtos máis valorados da nosa gastronomía. E se o acompañas de marmelo e noces, triunfarás.
Dispoñible en unidades de 600 g aproximadamente.
Ingredientes: Leite galego enteiro pasteurizada de vaca, sal, callo, cloruro cálcico e fermentos lácteos.
100 g | |
---|---|
Valor enerxético | 299 kcal / 1250 kj |
Graxas totais | 24,8 g |
ácidos graxos saturados | 17,5 g |
Hidratos de carbono | 0,1 g |
dos cales azucres | 0,1 g |
Proteínas | 18,8 g |
Sal | 1,9 g |
Alérxenos: leite e os seus derivados (incluída a lactosa).
Dispoñible en unidades de 900 g e 3 kg, aproximadamente.
Ingredientes: Leite galego enteiro pasteurizada de vaca, sal, callo, cloruro cálcico e fermentos lácteos.
100 g | |
---|---|
Valor enerxético | 360 kcal / 1490 kj |
Graxas totais | 32,1 g |
ácidos graxos saturados | 14,1 g |
Hidratos de carbono | 0,1 g |
dos cales azucres | 0,1 g |
Proteínas | 17,7 g |
Sal | 1,7 g |
Alérxenos: leite e os seus derivados (incluída a lactosa).
Las cookies necesarias son absolutamente esenciales para que el sitio web funcione correctamente. Esta categoría solo incluye cookies que garantizan funcionalidades básicas y características de seguridad del sitio web. Estas cookies no almacenan ninguna información personal.
Las cookies necesarias son absolutamente esenciales para que el sitio web funcione correctamente. Esta categoría solo incluye cookies que garantizan funcionalidades básicas y características de seguridad del sitio web. Estas cookies no almacenan ninguna información personal.