Alimentamos as nosas vacas cos mellores pastos e recibimos delas o máis delicioso leite Leyma Natura; a súa alimentación a base de forraxe produce un leite cun alto contido en Omega-3.
Incluír leite na nosa dieta diaria supón importantes beneficios para a nosa saúde: axuda á prevención da osteoporose, neutraliza a acidez estomacal, favorece o crecemento da flora intestinal e proporciona proteínas, minerais e vitaminas que axudan a fortalecer o noso sistema inmunitario.
O leite Leyma Natura está dispoñible no envase Elopack, de fácil uso, sistema antigoteo e encartable, e que está elaborado con cartón procedente de bosques sostibles.
Leite 100 % de Galicia, procedente de granxas sostibles e envasado integramente en Galicia.
Ingredientes: leite enteiro de vaca.
100 ml | Por porción 250ml |
IR* (%) | |
---|---|---|---|
Valor enerxético | 262 kj / 63 kcal | 656 kj / 157 kcal | 8 |
Grasas | 3,6 g | 9 g | 13 |
das cales saturadas | 2,2 g | 5,5 g | 28 |
Hidratos de carbono | 4,6 g | 12 g | 4 |
dos cales azucres | 4,6 g | 12 g | 13 |
Fibra | 0 g | 0 g | |
Proteínas | 3 g | 7,5 g | 15 |
Sal | 0,13 g | 0,33 g | 5 |
Calcio | 120 mg |
*IR: Inxesta de referencia para un adulto medio (8400 kj/ 2000 kcal).
Alérxenos: leite e os seus derivados (incluída a lactosa e a proteína).
Leite 100 % de Galicia, procedente de granxas sostibles e envasado integramente en Galicia.
Ingredientes: leite semidesnatado de vaca.
100 ml | Por porción 250ml |
IR* (%) | |
---|---|---|---|
Valor enerxético | 192 kj / 46 kcal | 480 kj / 114 kcal | 6 |
Grasas | 1,6 g | 4 g | 6 |
das cales saturadas | 1,1 g | 2,8 g | 14 |
Hidratos de carbono | 4,7 g | 12 g | 5 |
dos cales azucres | 4,7 g | 12 g | 13 |
Fibra | 0 g | 0 g | |
Proteínas | 3,1 g | 7,8 g | 16 |
Sal | 0,13 g | 0,33 g | 5 |
Calcio | 120 mg |
*IR: Inxesta de referencia para un adulto medio (8400 kj/ 2000 kcal).
Alérxenos: leite e os seus derivados (incluída a lactosa e a proteína).
Leite 100 % de Galicia, procedente de granxas sostibles e envasado integramente en Galicia.
Ingredientes: leite desnatado de vaca.
100 ml | Por porción 250ml |
IR* (%) | |
---|---|---|---|
Valor enerxético | 145 kj / 34 kcal | 364 kj / 86 kcal | 4 |
Grasas | < 0,5 g | 0,8 g | 1 |
das cales saturadas | 0,2 g | 0,5 g | 3 |
Hidratos de carbono | 4,8 g | 12 g | 5 |
dos cales azucres | 4,8 g | 12 g | 13 |
Fibra | 0 g | 0 g | |
Proteínas | 3,1 g | 7,8 g | 16 |
Sal | 0,13 g | 0,33 g | 5 |
Calcio | 120 mg |
*IR: Inxesta de referencia para un adulto medio (8400 kj/ 2000 kcal).
Alérxenos: leite e os seus derivados (incluída a lactosa e a proteína).