Nata Leyma Natura

A nata Leyma Natura, con maior porcentaxe de graxa que outros derivados lácteos, é moi sabedora e versátil. A nata Leyma Natura, sen fermentos e pasteurizada a 80 °C contén menos graxas saturadas e o dobre de OMEGA 3.

 

Comercialízase en diferentes formatos adaptados ás necesidades do consumidor e en dúas variedades segundo a súa utilización: nata lixeira, especial para cociña (15 % M.G.), e nata para bater (35,1 % min. M.G.), a mellor elección para triunfar coas túas sobremesas. Agora tamén en brik de medio litro.

Nata para bater

Crema 100% galega, procedente de explotacións sostibles e totalmente envasada en Galicia.

 

Ingredientes: crema 35,1% M.G., E-1422, E-471, E-407, E-451.

100 ml
Valor enerxético 334 kcal (1396 kj)
Grasas ≥ 35,1 g
Hidratos de carbono ≥ 2,7g
Proteínas 2,0 ± 0,2 g
Conservantes e/ou estabilizantes E-451 (caso necesario)

Alérxenos: leite e os seus derivados (incluíndo lactosa e proteína).

Nata para cociÑar

Crema 100% galega, procedente de explotacións sostibles e totalmente envasada en Galicia.

 

Ingredientes: crema 15% M.G., E-1422, E-471, E-407, E-451.

100 ml
Valor enerxético 163 kcal (681 kj)
Grasas 15 g
Hidratos de carbono 4,7g
Proteínas 2,3 g
Conservantes e/ou estabilizantes E-407
E-471

Alérxenos: leite e os seus derivados (incluíndo lactosa e proteína).