https://leyma.gal/web/wp-admin/admin.php?page=themify#

 

LEITE FRESCO LEYMA NATURA

O leite pasteurizado Leyma natura non só conserva todas as súas propiedades fisicoquímicas e organolépticas, senón tamén a totalidade das vitaminas.

Polas súas características de sabor e valor nutritivo é o máis semellante ao leite cru ou natural, polo que se converte na variedade ideal para o consumo de nenos e adolescentes e para aqueles que gozan co sabor auténtico do leite de sempre.

O leite fresco Leyma Natura está dispoñible en formato familiar, botella de 1,5 litros, libre de aluminio.

LEYMA_FRESCA_Entera

LEITE FRESCO ENTEIRO

Leite galego 100%, procedente de explotacións sostibles e totalmente envasado en Galicia.
Ingredientes: Leite de vaca enteiro pasteurizado.

  100 ml Por porción
250ml
IR* (%)
Valor enerxético 262 kj / 63 kcal 656 kj / 157 kcal 8
Grasas 3,6 g 9 g 13
das cales saturadas 2,2 g 5,5 g 28
Hidratos de carbono 4,6 g 12 g 4
dos cales azucres 4,6 g 12 g 13
Fibra 0 g 0 g  
Proteínas 3 g 7,5 g 15
Sal 0,13 g 0,33 g 5
Calcio 120 mg    

* IR: inxestión de referencia para un adulto medio (8400 kj / 2000 kcal). Alérxenos: leite e os seus derivados (incluíndo lactosa e proteína).

 
LEYMA_FRESCA_Semidesnatada

LEITE FRESCO SEMIDESNATADO

Leite galego 100%, procedente de explotacións sostibles e totalmente envasado en Galicia.
Ingredientes: Leite de vaca semidesnatado pasteurizado.

100 ml Por porción
250ml
IR* (%)
Valor enerxético 192 kj / 46 kcal 480 kj / 114 kcal 6
Grasas 1,6 g 4 g 6
das cales saturadas 1,1 g 2,8 g 14
Hidratos de carbono 4,7 g 12 g 5
dos cales azucres 4,7 g 12 g 13
Fibra 0 g 0 g
Proteínas 3,1 g 7,8 g 16
Sal 0,13 g 0,33 g 5
Calcio 120 mg

* IR: inxestión de referencia para un adulto medio (8400 kj / 2000 kcal). Alérxenos: leite e os seus derivados (incluíndo lactosa e proteína).

LEYMA_FRESCA_Desnatada

LEITE FRESCO DESNATADO

Leite galego 100%, procedente de explotacións sostibles e totalmente envasado en Galicia.
Ingredientes: Leite de vaca desnatado pasteurizado.

100 ml Por porción
250ml
IR* (%)
Valor enerxético 145 kj / 34 kcal 364 kj / 86 kcal 4
Grasas < 0,5 g 0,8 g 1
das cales saturadas 0,2 g 0,5 g 3
Hidratos de carbono 4,8 g 12 g 5
dos cales azucres 4,8 g 12 g 13
Fibra 0 g 0 g
Proteínas 3,1 g 7,8 g 16
Sal 0,13 g 0,33 g 5
Calcio 120 mg

* IR: inxestión de referencia para un adulto medio (8400 kj / 2000 kcal). Alérxenos: leite e os seus derivados (incluíndo lactosa e proteína).