Cociña con Leyma
Larpeira de San Xoán
Preparamos unha larpeira de San Xoán para celebrar esta festa tan típica da nosa terra! Ingredientes 100 gramos de fariña […]
Torradas de Pascua
Seguindo as vosas recomendacións, preparamos unhas torradas por Pascua co noso leite enteiro. Anímate a preparalas por estas datas! Tempo […]
Natillas con Leyma
Prepara con nós unha sobremesa desas que gustan a todos os públicos, das de toda a vida! Unhas natillas caseiras […]
Rosquillas
Hoxe preparamos todo un clásico do Entroido da nosa terra: as rosquillas. Un doce moi típico que facemos ao longo […]
Biscoito de améndoas e sementes de papoula cun toque de azar
E o gañador do noso reto #XantamosComoAntesconLeyma foi… Javier de @cocinandoconhistorias que preparou un delicioso biscoito de améndoas e papoulas […]
Roscón de reis
Para a elaboración do roscón de Reis, empregamos o noso leite Leyma Natura en versión 0,5 l e o resultado […]
Flan de turrón
Para os fans do turrón, a gozar desta sobremesa que é a perfecta para estas datas! Non poderedes resistirvos! Tempo […]
Galletas de manteiga
Estas galletas de Nadal de manteiga prepáranse de forma moi sinxela se segues o paso a paso desta receita. Xa […]
Tiramisú de castaña
É tempo de castañas e que mellor que aproveitalo! Marchando un tiramisú de castañas e a gozar da receita! Tempo […]
Madalenas de cabaza
Facemos unhas deliciosas madalenas de cabaza para unha merenda divertida para o Samaín. Unha forma diferente de degustar a cabaza […]
Croquetas de xamón e empanadillas de queixo
Que seria da fin de semana sen os aperitivos? Quixemos facer co leite enteiro de Leyma Natura unhas receitas moi […]