Torradas de Pascua
Seguindo as vosas recomendacións, preparamos unhas torradas por Pascua co noso leite enteiro. Anímate a preparalas por estas datas!
Tempo de preparación (minutos): 5
Tempo de cociñado (minutos): 25
Racións: 4
Ingredientes
- 1 barra ou bola de pan do día anterior
- 5 ovos
- 1 litro de leite enteiro Leyma Natura
- Canela en empoar
- 1 ramiña de canela
- 70 gr de azucre
- Aceite de oliva
Preparación
- Comezar poñendo nun cazo o leite, o azucre e a rama de canela. Cando comece a ferver retirar do lume e agardar a que arrefríe.
- Deixamos o pan en remollo durante unha hora ata que absorba ben no leite.
- Logo terás que batir os ovos e pasar o pan por ambas caras para poñelos a fritir en abundante aceite de oliva.
- Voltear polas dúas caras e escurrir ben quitándolles o exceso de aceite.
- Mesturamos o azucre coa canela mulida e botarllo nas torradas.
- E tomalas como máis nos preste. Nós preferimos quentes e feitas no momento.