Galletas de manteiga
Estas galletas de Nadal de manteiga prepáranse de forma moi sinxela se segues o paso a paso desta receita. Xa nos contas que tal o resultado. ????
Tempo de preparación (minutos): 70
Tempo de cociñado (minutos): 12
Racións: 4
Ingredientes
- 200 gramos de manteiga Leyma Natura
- 120 gramos de azucre
- 280 gramos de fariña de trigo
- 1 culleradiña de esencia de vainilla
Preparación
- Mesturar nun recipiente a manteiga co azucre.
- Unha vez que teñamos unha mestura homoxénea, engadir a culleradiña da esencia de vainilla.
- Pasar a fariña por un coador antes de engadila ao recipiente. Logo debemos mesturar todo ben.
- Agora toca poñerlle forma! O noso consello é facer roliños coa axuda de papel film e metelo no refrixerador durante unha hora. Logo o que faremos será cortar en toros para logo enfornarlos.
- Agora toca poñelas no forno e deixalas a 180º durante uns 11-12 minutos. Se ves que están brandas, no as deixedes máis.